zamknij

Gotowanie

Brylant w kuchni: poznajemy smak falafeli z ciecierzycy
0

Brylant w kuchni: poznajemy smak falafeli z ciecierzycy

To już 3. odcinek programu „Brylant w kuchni”, Tym razem Wojciech Ostrzołek gości w kuchni Anny Rej, która pokazała nam jak powstają falafele z kolorową kaszą jaglaną i sałatka z sosem tahini. Palce lizać!

2017-12-26 08:00 Autor: Redakcja
Brylant w kuchni: pieczemy tort z Anną Morgałą!
0

Brylant w kuchni: pieczemy tort z Anną Morgałą!

W drugim odcinku programu „Brylant w kuchni” Wojciech Ostrzołek zawitał u rybniczanki – Anny Morgały, która zaprosiła ekipę filmową Rybnik.com.pl na wspólne pieczenie efektownego tortu „Kwiaty w koszyku”.

2017-10-22 09:55 Autor: Redakcja
Żorscy muzealnicy gotowali z R. Rączką
0

Żorscy muzealnicy gotowali z R. Rączką

We wrześniu ubiegłego roku Telewizja Polska Katowice zaprosiła przedstawicieli Muzeum Miejskiego w Żorach do kulinarnego programu prowadzonego przez znanego śląskiego kucharza – Remigiusza Rączkę. Okazuje się, że program o gotowaniu może mieć wiele wspólnego z muzealnymi wystawami.

2017-02-04 17:55 Autor: df, źródło: Muzeum Miejskie w Żorach
Maloka: warsztaty kulinarne po wegetariańsku
1

Maloka: warsztaty kulinarne po wegetariańsku

Stowarzyszenie Międzykulturowe Maloka zaprasza wszystkich miłośników sztuki kulinarnej na warsztaty wegetariańskie pt. „Wracamy do korzeni”. Ilość miejsc ograniczona!

2012-02-14 00:00 Autor: dk