zamknij

Piekarze

Rusza kolejny projekt MAMZ
0

Rusza kolejny projekt MAMZ

Mazowiecka Izba Rzemiosła i Przedsiębiorczości oraz Mała Akademia Mistrzostwa Zawodowego zapraszają nauczycieli oraz instruktorów praktycznej nauki zawodu branży piekarniczej, cukierniczej i gastronomicznej do udziału w projekcie współfinansowanym ze środków EFS pt.: „Czas na nas – praktyki dla nauczycieli i instruktorów praktycznej nauki zawodu”.

2012-03-06 00:00 Autor: dk, źródło: materiały prasowe
0

Słodkie ferie Małej Akademii Mistrzostwa Zawodowego

Trening czyni mistrza, dlatego też podczas ferii zimowych w Małej Akademii Mistrzostwa Zawodowego trwały ćwiczenia do Zespołowych Mistrzostw Młodych Cukierników.

2012-02-14 00:00 Autor: dk, źródło: materiały prasowe
Puchar Małej Akademii Mistrzostwa Zawodowego zdobył Patryk Klozak
0

Sukces młodych piekarzy i cukierników z Żor

Uczniowie Zespołu Szkół nr 1 w Żorach okazali się bezkonkurencyjni w Międzyszkolnym Konkursie Cukierniczym i Piekarskim o Puchar Małej Akademii Mistrzostwa Zawodowego.

2011-12-27 00:00 Autor: dk
0

Piernikowe warsztaty Małej Akademii Mistrzostwa Zawodowego

Młodzi cukiernicy i piekarze, w ramach zajęć organizowanych przez Małą Akademię Mistrzostwa Zawodowego, wzięli udział w drugiej edycji warsztatów pt. „Wielkie pierniczenie”.

2011-12-17 00:00 Autor: dk
MAZM: szkolenie technologiczne dla młodych cukierników i piekarzy
0

MAZM: szkolenie technologiczne dla młodych cukierników i piekarzy

Już w czwartek, 22 młodych piekarzy i cukierników weźmie udział w szkoleniu technologicznym, organizowanym w ramach cyklu pt. „Lekcja z Mistrzem”.

2011-10-28 00:00 Autor: dk
0

Warsztaty technologiczne dla cukierników i piekarzy

W ramach Małej Akademii Mistrzostwa Zawodowego młodzi cukiernicy i piekarze wzięli udział w warsztatach technologicznych pt. „Naturalne kwasy i nowoczesne fermentacje”.

2011-10-03 00:00 Autor: dk
MAMZ: warsztaty technologiczne dla cukierników i piekarzy
0

MAMZ: warsztaty technologiczne dla cukierników i piekarzy

W najbliższych dniach przyszli cukiernicy i piekarze wezmą udział w warsztatach technologicznych, poświęconych procesom mikrobiologicznym i biochemicznym. Szkolenie jest organizowane w ramach Małej Akademii Mistrzostwa Zawodowego.

2011-09-20 00:00 Autor: dk